3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie potrawy zacznij od oczyszczania filetu z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczysty łosoś z patelni z sosem maślano-czosnkowym. Proste danie, a smakuje jak z najlepszej restauracji. Przepis na obiad z rybą na piątek

Łosoś z patelni. Krok 1

Przygotowanie potrawy zacznij od oczyszczania filetu z łososia. Jeśli wolisz, to możesz zdjąć jego skórę. Ząbek czosnku przetnij na pół i natrzyj nim rybę. Posyp filety także pieprzem cytrynowym, solą i tymiankiem.

Zobacz również

Dzień Bibliotekarza w Jędrzejowie. Były kwiaty i życzenia od władz miasta [ZDJĘCIA]

Dzień Bibliotekarza w Jędrzejowie. Były kwiaty i życzenia od władz miasta [ZDJĘCIA]

Potężna nadbudowa nad gmachem teatru w Kielcach! Co kryje? [ZDJĘCIA Z DRONA]

Potężna nadbudowa nad gmachem teatru w Kielcach! Co kryje? [ZDJĘCIA Z DRONA]

Polecamy

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!