2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki na wątróbkę z cebulą i śliwkami: 350 gramów...
fot. Anna Moyseowicz

Pyszny, zdrowy i szybki obiad. Wątróbka z cebulą i śliwkami jest mięciutka i sycąca. Sprawdzony przepis

Składniki na wątróbkę z cebulą i śliwkami

Składniki na wątróbkę z cebulą i śliwkami: 350 gramów wątróbki drobiowej (albo wybranej innej), około 60 gramów mąki pszennej, 3 cebule, 11 śliwek, szczypta soli, pieprzu i majeranku, około 50 mililitrów oleju.

Zobacz również

Czy Marek Saganowski będzie trenerem Zagłębia Sosnowiec w II lidze?

NOWE
Czy Marek Saganowski będzie trenerem Zagłębia Sosnowiec w II lidze?

Czy remont ul. Reymonta we Wrocławiu w końcu się rozpocznie?

NOWE
Czy remont ul. Reymonta we Wrocławiu w końcu się rozpocznie?

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie