5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj wszystkie trójkąciki i przełóż je na blaszkę...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąski z ciasta francuskiego ze szpinakiem to hit na sylwestra. Przepis na błyskawiczną przekąskę do podjadania na ciepło lub na zimno

Ciasto francuskie ze szpinakiem i fetą. Krok 4

Przygotuj wszystkie trójkąciki i przełóż je na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 200 stopni.

Zobacz również

Tomasz Jasik: Kibice nas ponieśli. Jan Urban: Słusznie zostaliśmy pokonani wysoko

Tomasz Jasik: Kibice nas ponieśli. Jan Urban: Słusznie zostaliśmy pokonani wysoko

Przysięga Strzelców w Lipsku. Uroczystość na Skwerze Pamięci [ZDJĘCIA]

Przysięga Strzelców w Lipsku. Uroczystość na Skwerze Pamięci [ZDJĘCIA]

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!