
Kotleciki szu szu
4. Kotleciki szu szu to prawdziwy hit. Filet z kurczaka kroimy na małe porcje, obtaczamy w cieście i smażymy. Dzięki wyjątkowej panierce smakują wyśmienicie. Znikają z talerzy w mgnieniu oka. Kliknij link i wypróbuj: przepis na kotleciki szu szu.

Kotlet pożarski
5. Kotlety pożarskie to danie popularne w czasach PRL. Przygotowuje się je z siekanego drobiu z ubitą pianą z białek. Są delikatne i bardzo smaczne. Kliknij link i sprawdź: przepis na kotlet pożarski.

Kotlety z kurczaka w papirusie
6. Kurczak w papirusie to prawdziwy strzał w dziesiątkę. Mięso jest idealnie soczyste, delikatne i dość lekkie. Nie ma panierki i nie jest smażone na tłuszczu. To bardzo łatwe. Sprawdź i kliknij link: przepis na kotlety z kurczaka w papirusie.

Grillowany kurczak
7. Na koniec proponujemy prosty przepis na kotlety z kurczaka z rusztu lub z patelni grillowej. Podpowiadamy, jak przygotować mięso, by było soczyste i pyszne. Kliknij link i wypróbuj: przepis na grillowany filet z kurczaka.