9 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Pyszne, miękkie pierniczki, które można jeść zaraz po...
fot. Katarzyna Puczyńska

Aromatyczne pierniczki świąteczne na święta. Poznaj przepis na błyskawiczne ciastka bez leżakowania. Perfekcyjny wypiek na Boże Narodzenie

Pierniczki świąteczne - przepis

Pyszne, miękkie pierniczki, które można jeść zaraz po upieczeniu. Pierniczki udekoruj wedle uznania. Smacznego!

Zobacz również

Wspaniałe Panie z Chorzowa! To matki, córki i kobiety dojrzałe. Głosowanie ZAKOŃCZONE

Wspaniałe Panie z Chorzowa! To matki, córki i kobiety dojrzałe. Głosowanie ZAKOŃCZONE

Sukcesy uczniów z powiatu koneckiego na geologicznym konkursie [ZDJECIA]

Sukcesy uczniów z powiatu koneckiego na geologicznym konkursie [ZDJECIA]

Polecamy

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!