9 z 12
Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 7

Dżem możesz jeść od razu po wystudzeniu. Możesz go także zapasteryzować, by był dłużej świeży. Gotuj zakręcony słoik z dżemem w wodzie przez ok. 20 minut.

10 z 12
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 8

Smacznego!

11 z 12
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 9

Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka