5 z 12
Wyciśnij sok z pomarańczy i dodaj razem ze skórką do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 3

Wyciśnij sok z pomarańczy i dodaj razem ze skórką do rabarbaru. Wsyp także cukier.

6 z 12
Postaw garnek na małym ogniu i mieszając, doprowadź do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 4

Postaw garnek na małym ogniu i mieszając, doprowadź do gotowania.

7 z 12
Gotuj dżem około 45 minut, co jakiś czas mieszając. Gdy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 5

Gotuj dżem około 45 minut, co jakiś czas mieszając. Gdy będzie już wystarczająco gęsty, przełóż ciepły dżem do słoiczka.

8 z 12
Dżem z rabarbaru gotowy. Jest delikatnie słodki i kwaśny....
fot. Katarzyna Puczyńska

Dżem z rabarbaru. Krok 6

Dżem z rabarbaru gotowy. Jest delikatnie słodki i kwaśny. Pięknie pachnie pomarańczą.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik