9 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Kruche babeczki kakaowe. Krok 7
Możesz zacząć robić krem. Pamiętaj by masa z puszki i masło miały temperaturę pokojową.
10 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Kruche babeczki kakaowe. Krok 8
Utrzyj masło na puszystą masę. Stopniowo dodawaj kajmak z puszki. Utrzyj całość na gładki krem.
11 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Kruche babeczki kakaowe. Krok 9
Spód babeczek posmaruj dżemem malinowym lub innym ulubionym dżemem. Dzięki temu nie zmiękną tak bardzo od kremu.
12 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Kruche babeczki kakaowe. Krok 10
Udekoruj babeczki kremem oraz świeżymi, umytymi i osuszonymi malinami i posiekanymi orzechami.