4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warto kupować całe ziarna i mielić je tuż przed zaparzeniem....
fot. Wojciech Wojtkielewicz/archiwum PolskaPress/Kurier Poranny/Gazeta Współczesna

Najczęściej popełniane błędy podczas parzenia kawy. Jak zrobić idealną małą czarną?

Niewłaściwa grubość zmielenia kawy

Warto kupować całe ziarna i mielić je tuż przed zaparzeniem. Kolejnym krokiem jest dobranie odpowiedniego zmielenia pod metodę parzenia.

Zobacz również

Pierwsza oprawa kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Pierwsza oprawa kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

W Muzeum Kolejnictwa w Kościerzynie majówka z atrakcjami

W Muzeum Kolejnictwa w Kościerzynie majówka z atrakcjami

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!