3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna...
fot. Krystian Dobuszyński/archiwum PolskaPress

Najczęściej popełniane błędy podczas parzenia kawy. Jak zrobić idealną małą czarną?

Źle dobrany stopień wypalenia ziarna do metody parzenia

Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna pod konkretną metodę parzenia. Ciemne palenie nada się do kawiarki, jasne i średnie do metod przelewowych.

Zobacz również

Wypadek w Oświęcimiu. Zderzyły się dwie ciężarówki i samochód osobowy

Wypadek w Oświęcimiu. Zderzyły się dwie ciężarówki i samochód osobowy

Gdzie oglądać mecz Zagłębie - Jagiellonia? Lider Ekstraklasy dawno nie wygrał

Gdzie oglądać mecz Zagłębie - Jagiellonia? Lider Ekstraklasy dawno nie wygrał

Polecamy

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory