9 z 14
Upieczone ciasto wyjmij z blaszki i ostudź.
fot. Katarzyna Puczyńska

Babka piaskowa z cytrynowym lukrem. Krok 8

Upieczone ciasto wyjmij z blaszki i ostudź.

10 z 14
Udekoruj wystudzone ciasto lukrem cytrynowym. Gotowe.
fot. Katarzyna Puczyńska

Babka piaskowa z cytrynowym lukrem. Krok 9

Udekoruj wystudzone ciasto lukrem cytrynowym. Gotowe.

11 z 14
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Babka piaskowa z cytrynowym lukrem. Krok 10

Smacznego!

12 z 14
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Babka piaskowa z cytrynowym lukrem. Krok 11

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut