9 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 7
Na koniec dodaj do potrawy ugotowaną fasolkę. Wymieszaj całość i podsmażaj jeszcze tylko minutę. Gotowe.
10 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 8
Podawaj danie na ciepło z porcją ugotowanego ryżu. Smakuje wyśmienicie. Jest wyraziste, słodko-słone, a fasolka ugotowana jest al dente.
11 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 9
Dla urozmaicenia potrawy możesz posypać ją podprażonym na suchej patelni sezamem lub dodać odrobinę papryczki chili.
12 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 10
Życzę smacznego!