9 z 16
Na każdy krążek kładź łyżeczkę farszu i zlep dokładnie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 8

Na każdy krążek kładź łyżeczkę farszu i zlep dokładnie brzegi.

10 z 16
Ulepione pierogi kładź na desce wysypanej mąką pszenną, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 9

Ulepione pierogi kładź na desce wysypanej mąką pszenną, by się nie skleiły.

11 z 16
Staraj się, by farsz nie podszedł do miejsca sklejenia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 10

Staraj się, by farsz nie podszedł do miejsca sklejenia ciasta. Dzięki temu pierogi nie rozkleją się przy gotowaniu.

12 z 16
Gotuj pierogi ok. 3 minuty od wypłynięcia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 11

Gotuj pierogi ok. 3 minuty od wypłynięcia.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam