3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Makrelę odcedź z oleju. Podziel ją na dwie porcje.
fot. Katarzyna Puczyńska

Lekka sałatka z ciecierzycą, makrelą i jajkiem. Wyjątkowy smak to zasługa ziołowego sosu. Poznaj przepis na pyszną i szybką sałatkę

Sałatka z ciecierzycą. Krok 2

Makrelę odcedź z oleju. Podziel ją na dwie porcje.

Zobacz również

Rusza nowe połączenie autobusowe z Białobrzegów do Warszawy

Rusza nowe połączenie autobusowe z Białobrzegów do Warszawy

Jawne pytania na maturę ustną. Opracowanie pytania nr 3 z „Mitologii”

NOWE
Jawne pytania na maturę ustną. Opracowanie pytania nr 3 z „Mitologii”

Polecamy

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik