1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka cenionych książek...
fot. Marta Pańczyk

Kołacz na wigilię, szczodraki na Nowy Rok. Ekspertka o zmianach w świątecznej kuchni Polaków. Zobacz przepis na katarzynki

Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka cenionych książek kulinarnych, opowiada o wpływach tradycji słowiańskiej na kuchnię polską. Zobacz przepisy na miodownik i katarzynki.

Zobacz również

Czy wiatraki popsują krajobraz Płaskowyżu Głubczyckiego. Ludzie nie chcą tego biznesu

Czy wiatraki popsują krajobraz Płaskowyżu Głubczyckiego. Ludzie nie chcą tego biznesu

3. Piknik Nauki Fahrenheita na Górze Gradowej w Gdańsku

3. Piknik Nauki Fahrenheita na Górze Gradowej w Gdańsku

Polecamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!