3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do kiszenia ogórków blogerzy kulinarni często stosują liście...
fot. pixabay.com/anArx

Jak kisić ogórki? Sól do przetworów, liście porzeczki, odpowiednie ogórki: to ma znaczenie. Oto patenty znanych blogerów na ogórki kiszone

Liście porzeczki

Do kiszenia ogórków blogerzy kulinarni często stosują liście porzeczki. Większość wybiera czarną porzeczkę, ale liście z białej lub czerwonej porzeczki także się nadadzą.

Zobacz również

Rodzinna Majówka Rowerowa z biskupem Marianem Florczykiem odbędzie się 18 maja [FOTO]

Rodzinna Majówka Rowerowa z biskupem Marianem Florczykiem odbędzie się 18 maja [FOTO]

Szachiści opanują Katowice! Rusza wyjątkowy XI Festiwal Szachowy

Szachiści opanują Katowice! Rusza wyjątkowy XI Festiwal Szachowy

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie