5 z 14
Dodaj do mięsa kapustę, podsmażoną cebulę, jajka, kasze...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 4

Dodaj do mięsa kapustę, podsmażoną cebulę, jajka, kasze manną, czosnek niedźwiedzi, słodką paprykę, pieprz i łyżeczkę soli.

6 z 14
Wyrób mięso rękami, aż będzie gładkie i zwarte.
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 5

Wyrób mięso rękami, aż będzie gładkie i zwarte.

7 z 14
Podziel ciasto na 14 części, uformuj z nich kotlety
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 6

Podziel ciasto na 14 części, uformuj z nich kotlety

8 z 14
Obtocz przygotowane kotlety w mące pszennej
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 7

Obtocz przygotowane kotlety w mące pszennej

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto