1 z 14
Przewijaj galerię w dół
Gołąbki bez zawijania w pomidorowym sosie smakują...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania w pomidorowym sosie smakują rewelacyjnie! Zobacz, jak je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem

2 z 14
Zacznij od posiekania kapusty pekińskiej. Posyp ją szczyptą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 1

Zacznij od posiekania kapusty pekińskiej. Posyp ją szczyptą soli i odstaw na bok.

3 z 14
Posiekaj cebulę i podsmaż na oleju na złoty kolor
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 2

Posiekaj cebulę i podsmaż na oleju na złoty kolor

4 z 14
Zmiel mięso w maszynce do mielenia na średnich oczkach.
fot. Katarzyna Puczyńska

Gołąbki bez zawijania. Krok 3

Zmiel mięso w maszynce do mielenia na średnich oczkach.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA