9 z 15
Posyp wierzch ciastek cynamonowym cukrem. Wstaw blaszkę do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 8

Posyp wierzch ciastek cynamonowym cukrem. Wstaw blaszkę do dobrze nagrzanego piekarnika na 10 minut.

10 z 15
Ciastka francuskie z rabarbarem są gotowe. Możesz jeść je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 9

Ciastka francuskie z rabarbarem są gotowe. Możesz jeść je zaraz po upieczeniu.

11 z 15
Ciastka francuskie możesz podać same lub z gałką lodów np....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 10

Ciastka francuskie możesz podać same lub z gałką lodów np. waniliowych. To wyśmienity deser na ciepłe dni.

12 z 15
Ciastka francuskie najlepiej smakują świeże. Najlepiej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 11

Ciastka francuskie najlepiej smakują świeże. Najlepiej zrobić je tego samego dnia, w który planujemy je podać.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu