21 z 26
Przygotuj lukier: cukier puder utrzyj z sokiem z pomarańczy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Oponki drożdżowe. Krok 21

Przygotuj lukier: cukier puder utrzyj z sokiem z pomarańczy i 1 łyżeczką gorącej przegotowanej wody. Zrób taką konsystencję lukru, jak lubisz. Najlepiej przygotować rzadki i stopniowo dosypywać cukier.

22 z 26
Polukruj wszystkie oponki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Oponki drożdżowe. Krok 22

Polukruj wszystkie oponki.

23 z 26
Część oponek możesz posypać skórką pomarańczową.
fot. Katarzyna Puczyńska

Oponki drożdżowe. Krok 23

Część oponek możesz posypać skórką pomarańczową.

24 z 26
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Oponki drożdżowe

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA