25 z 26
Jeśli wolisz mniej słodką wersję oponek, możesz, zamiast...
fot. Katarzyna Puczyńska

Oponki drożdżowe

Jeśli wolisz mniej słodką wersję oponek, możesz, zamiast lukru posypać je delikatnie cukrem pudrem. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Polecamy

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto