2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.
fot. Katarzyna Nowicka

Co zrobić z maślanka w kuchni? Poznaj 5 zastosowań popularnego składnika. Od puszystych placuszków po delikatne marynaty

Kurczak w maślance

Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 5.05 w Tomaszowie Mazowieckim

NOWE
Przegląd tygodnia od 5.05 w Tomaszowie Mazowieckim

Tygodniowy przegląd prasy w Chełmie, (5.05-11.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Chełmie, (5.05-11.05.2024)

Polecamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu