9 z 12
Masę na chleb z ziarnami przełożyłam do keksówki wyłożonej...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 8

Masę na chleb z ziarnami przełożyłam do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i wysmarowanej olejem. Przy użyciu łyżki dokładnie rozprowadziłam w foremce.

10 z 12
Chleb piekłam w piekarniku nagrzanym do 160 stopni Celsjusza...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 9

Chleb piekłam w piekarniku nagrzanym do 160 stopni Celsjusza z opcją góra-dół. Po upieczeniu odstawiłam chleb na 10 minut do wystygnięcia w foremce.

11 z 12
Gotowy chleb z ziarnami można podawać w ramach zdrowego...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 10

Gotowy chleb z ziarnami można podawać w ramach zdrowego podwieczorku.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut