5 z 12
Do zmielonych orzechów dodałam kilka roztłuczonych w...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 4

Do zmielonych orzechów dodałam kilka roztłuczonych w moździerzu. Jednak można zrobić chleb ze wszystkich zmielonych orzechów laskowych i migdałów.

6 z 12
Wszystkie składniki wymieszałam w metalowej misce. Do...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 5

Wszystkie składniki wymieszałam w metalowej misce. Do orzechów i siemienia lnianego dosypałam pestki i ziarna.

7 z 12
Widok z góry na wymieszane składniki chleba z ziarnami z...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 6

Widok z góry na wymieszane składniki chleba z ziarnami z dodanymi suszonymi wiśniami.

8 z 12
Do suchych składników dodałam rozmieszane 4 jajka i...
fot. Anna Daniluk

Chleb z ziarnami. Etap 7

Do suchych składników dodałam rozmieszane 4 jajka i połączyłam z suchymi składnikami przy pomocy widelca.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik