5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie trzeba dodać pastę tangzhong i przestudzone mleko...
fot. Anna Daniluk

Bułki bez drożdży. Przepis na bułeczki z proszkiem do pieczenia. Sekretem jest użycie chińskiej metody przygotowania mąki

Bułki bez drożdży

Następnie trzeba dodać pastę tangzhong i przestudzone mleko z roztopionym masłem.

Zobacz również

Wypadek w Tropiu na  DK75. Cztery osoby ranne. Wyznaczono objazdy

Wypadek w Tropiu na DK75. Cztery osoby ranne. Wyznaczono objazdy

Tak się święcił 3 Maja w Szczecinku. Szczególne obchody [ZDJĘCIA]

Tak się święcił 3 Maja w Szczecinku. Szczególne obchody [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!