9 z 14
Na koniec wsyp pokrojoną w kostkę czekoladę. Wymieszaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Babeczki czekoladowe. Krok 7

Na koniec wsyp pokrojoną w kostkę czekoladę. Wymieszaj całość delikatnie łyżką.

10 z 14
Wypełnij foremki ciastem do 3/4 wysokości. Ja użyłam foremek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Babeczki czekoladowe. Krok 8

Wypełnij foremki ciastem do 3/4 wysokości. Ja użyłam foremek silikonowych, które nie wymagają dodatkowych papierowych papilotek.

11 z 14
Piecz babeczki czekoladowe w piekarniku nagrzanym na 170...
fot. Katarzyna Puczyńska

Babeczki czekoladowe. Krok 9

Piecz babeczki czekoladowe w piekarniku nagrzanym na 170 stopni, przez około 15 minut. Gotowe wyjmij z foremek i wystudź.

12 z 14
Babeczki czekoladowe są już gotowe. Możesz je jeść zaraz po...
fot. Katarzyna Puczyńska

Babeczki czekoladowe. Krok 10

Babeczki czekoladowe są już gotowe. Możesz je jeść zaraz po przestudzeniu, gdy kawałki czekolady, będą jeszcze kusząco płynne. Nie wiem, czy uda ci się zachować babeczki na drugi dzień, ale jeśli tak, to przechowuj je w zamkniętym pojemniku.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu