9 z 14
Wierzch ciasta przykryj ostatnią, trzecią warstwą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stefanka na herbatnikach. Krok 6

Wierzch ciasta przykryj ostatnią, trzecią warstwą herbatników. Polej ciasto wystudzoną polewą kakaową.

10 z 14
Teraz wystarczy schłodzić ciasto w lodówce przez około jedną...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stefanka na herbatnikach. Krok 7

Teraz wystarczy schłodzić ciasto w lodówce przez około jedną godzinę.

11 z 14
Stefanka na herbatnikach gotowa. Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Stefanka na herbatnikach. Krok 8

Stefanka na herbatnikach gotowa. Smacznego!

12 z 14
Klasyczna stefanka to placki miodowe przełożone kremem z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stefanka na herbatnikach

Klasyczna stefanka to placki miodowe przełożone kremem z kaszy manny i oblane czekoladą.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu