5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szef Camastra reinterpretuje przepis na tradycyjny chłodnik...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Bieszczadzka wołowina, troć z Bałtyku i marchewka z groszkiem. Szef z gwiazdką Michelin docenia bogactwo kuchni polskiej

Chłodnik

Szef Camastra reinterpretuje przepis na tradycyjny chłodnik i podaje go z trocią bałtycką.

Zobacz również

W tę noc Śródmieście Wałbrzycha było jasno oświetlone i barwne - zdjęcia

Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

NOWE
Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

Polecamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu