1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Bieszczadzka wołowina, troć z Bałtyku i marchewka z groszkiem. Szef z gwiazdką Michelin docenia bogactwo kuchni polskiej

Andrea Camastra

Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef kuchni. W restauracji Nuta korzysta z jakościowych polskich produktów i interpretuje na nowo tradycyjne potrawy kuchni polskiej.

Zobacz również

Piknik na Włókienniczej. Rodzinna zabawa w klimacie retro

NOWE
Piknik na Włókienniczej. Rodzinna zabawa w klimacie retro

Burza w krakowskim futbolu. "Utrata zaufania" kontra "strach przed wyborami"

Burza w krakowskim futbolu. "Utrata zaufania" kontra "strach przed wyborami"

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy