9 z 17
Pieczarki najpierw "puszczą" wodę, gdy płyn zniknie, dodaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pieczarki najpierw "puszczą" wodę, gdy płyn zniknie, dodaj odrobinę oleju, cebulę i podsmaż

10 z 17
Gdy cebula się podsmaży, dodaj ponownie kurczaka
fot. Katarzyna Puczyńska

Gdy cebula się podsmaży, dodaj ponownie kurczaka

11 z 17
Wlej śmietankę i wodę. Całość gotuj ok. 10 min. co jakiś...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wlej śmietankę i wodę. Całość gotuj ok. 10 min. co jakiś czas mieszając

12 z 17
Sprawdź smak dania, czy nie potrzebujesz go doprawić solą i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sprawdź smak dania, czy nie potrzebujesz go doprawić solą i pieprzem

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka