4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pod koniec ubijania dodaj sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną....
fot. Katarzyna Puczyńska

Zniewalający torcik bezowy z kawowym kremem. Przepis na idealnie chrupiące beziki z kremem. Twoi goście będą zachwyceni

Torcik bezowy z kremem kawowym. Krok 2

Pod koniec ubijania dodaj sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze minutę. Wykładaj płaskie beziki na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Możesz to zrobić rękawem cukierniczym lub po prostu małą łyżeczką.

Zobacz również

Te panie 60 plus i ci panowie 65 plus nie muszą płacić podatku. Tak złożą wniosek

Te panie 60 plus i ci panowie 65 plus nie muszą płacić podatku. Tak złożą wniosek

Co robić podczas majówki w Lublinie? Sprawdź nasze propozycje na najbliższe dni

Co robić podczas majówki w Lublinie? Sprawdź nasze propozycje na najbliższe dni

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw