5 z 14
Następnie wszystkie owoce kroimy w kostkę.
fot. Anna Moyseowicz

Owoce obieramy

Następnie wszystkie owoce kroimy w kostkę.

6 z 14
Zamiast orzechów można użyć na przykład płatków migdałów.
fot. Anna Moyseowicz

Orzechy posiekaj

Zamiast orzechów można użyć na przykład płatków migdałów.

7 z 14
Dzięki temu zapiekanka nie przywrze do brzegów.
fot. Anna Moyseowicz

Naczynie żaroodporne posmaruj masłem

Dzięki temu zapiekanka nie przywrze do brzegów.

8 z 14
Gotuj, aż kasza napęcznieje.
fot. Anna Moyseowicz

Mleko wlej do garnka, dodaj kaszę

Gotuj, aż kasza napęcznieje.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie