1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. 123rf.com/kabvisio/zdjęcie ilustracyjne
Jajecznica do patelni
Aby jajecznica była kremowa, zachęcamy do podgrzewania jajek na tzw. zimnej patelni. Dzięki temu nie dojdzie do gwałtownego ścięcia białka. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć dodatki do jajecznicy.
2 z 6

fot. gettyimages.com/Rimma_Bondarenko/zdjęcie ilustracyjne
Jajecznica z pomidorami
Pyszną jajecznicę z pomidorami można przygotować według przepisu naszej czytelniczki. Ponadto zachęcała do zrobienia jajecznicy z szampanem i orzechami włoskimi.
3 z 6

fot. 123rf.com/peteers/zdjęcie ilustracyjne
Jajecznica z ziołami
Do domowej jajecznicy warto dodawać posiekane zioła. Szczególnie sprawdzają się listki bazylii, posiekany szczypiorek, natka pietruszki, koperek, a także kolendra.
4 z 6

fot. freepik.com/KamranAydinov/zdjęcie ilustracyjne
Jajecznica z pomidorami i boczkiem
Domowa jajecznica z pomidorami i boczkiem to prawdziwy rarytas. Warto odparować pomidory przed połączeniem z jajkami na patelni.