9 z 19
Zwinięty biszkopt odstaw do wystudzenia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Rolada truskawkowa. Krok 6

Zwinięty biszkopt odstaw do wystudzenia.

10 z 19
Możesz zacząć szykować krem. Najpierw umyj truskawki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Rolada truskawkowa. Krok 7

Możesz zacząć szykować krem. Najpierw umyj truskawki.

11 z 19
Odetnij szypułki truskawek. Połowę zmiksuj lub rozgnieć...
fot. Katarzyna Puczyńska

Rolada truskawkowa. Krok 8

Odetnij szypułki truskawek. Połowę zmiksuj lub rozgnieć widelcem. Resztę zostaw do dekoracji.

12 z 19
Śmietankę ubij z cukrem i wanilią na sztywno. Dodaj ser...
fot. Katarzyna Puczyńska

Rolada truskawkowa. Krok 9

Śmietankę ubij z cukrem i wanilią na sztywno. Dodaj ser mascarpone i zmiksowane truskawki. Wymieszaj.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut