9 z 13
Masło klarowane rozpuść i zalej nim wierzch pasztetu.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasztet z wątróbki drobiowej. Krok 7

Masło klarowane rozpuść i zalej nim wierzch pasztetu.

10 z 13
Pasztet możesz udekorować świeżym rozmarynem lub tymiankiem.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasztet z wątróbki drobiowej. Krok 8

Pasztet możesz udekorować świeżym rozmarynem lub tymiankiem.

11 z 13
Pasztet z wątróbki drobiowej gotowy. Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasztet z wątróbki drobiowej. Krok 9

Pasztet z wątróbki drobiowej gotowy. Smacznego!

12 z 13
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Pasztet z wątróbki drobiowej

Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka