1 z 13
Przewijaj galerię w dół
Miękkie i puszyste wegańskie pączki. Zobacz, jak je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wegańskie pączki

Miękkie i puszyste wegańskie pączki. Zobacz, jak je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 13
Wegańskie pączki proponuję przygotować z dodatkiem mleka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wegańskie pączki. Przepis

Wegańskie pączki proponuję przygotować z dodatkiem mleka roślinnego lub wody oraz z olejem roślinnym np. kokosowym.

3 z 13
W miseczce wymieszaj drożdże z odrobiną cukru. Mieszaj aż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wegańskie pączki. Krok 1

W miseczce wymieszaj drożdże z odrobiną cukru. Mieszaj aż staną się płynne.

4 z 13
Do dużej miski przesiej mąkę. Może to być mąką pszenna...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wegańskie pączki. Krok 2

Do dużej miski przesiej mąkę. Może to być mąką pszenna tortowa lub tak jak na zdjęciu mąka pszenna pełnoziarnista. W środek mąki wlej drożdże i odstaw na 10 minut.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka