3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pracownia jest rodzinnym biznesem. - Receptura stworzona...
fot. Szymon Starnawski/Polska Press

Tu po pączki Piłsudski wysyłał adiutanta. Smak do dziś robi furorę! Historia warszawskiej rodzinnej Pracowni Cukierniczej „Zagoździński”

Pracownia jest rodzinnym biznesem. - Receptura stworzona została przez mojego pradziadka, a my wkładamy w jej przygotowanie dodatkowo dużo serca - mówi Sylwia Tomaszkiewicz.

Zobacz również

Dzień Pacjenta w wodzisławskim szpitalu. Darmowe badania i zabiegi!

NOWE
Dzień Pacjenta w wodzisławskim szpitalu. Darmowe badania i zabiegi!

Świetna środkowa pozostaje Rysicą. Już pod nowym nazwiskiem

NOWE
Świetna środkowa pozostaje Rysicą. Już pod nowym nazwiskiem

Polecamy

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów