5 z 10
Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.
fot. Anna Daniluk

Rozwałkowane ciasto na pierogi

Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.

6 z 10
Krążki do nadziewania należy wykrawać szklanką lub okrągłą...
fot. Anna Daniluk

Wykrawanie pierogów

Krążki do nadziewania należy wykrawać szklanką lub okrągłą wykrawaczką.

7 z 10
Porcje ciasta należy nadziewać łyżeczką farszu.
fot. Anna Daniluk

Nadziewanie pierogów farszem

Porcje ciasta należy nadziewać łyżeczką farszu.

8 z 10
Pierogi należy zamknąć bok do boku, ścisnąć i ozdobić...
fot. Anna Daniluk

Lepienie pierogów z twarogiem i ziemniakami

Pierogi należy zamknąć bok do boku, ścisnąć i ozdobić falbanką lub nacięciami zrobionymi przy pomocy widelca.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć