1 z 10
Przewijaj galerię w dół
Domowe pierogi z twarogiem i ziemniakami przed podaniem...
fot. Anna Daniluk

Pierogi z ziemniakami i twarogiem

Domowe pierogi z twarogiem i ziemniakami przed podaniem można obsmażyć na patelni. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 10
Cebulę należy drobno pokroić.
fot. Anna Daniluk

Cebula do farszu na pierogi

Cebulę należy drobno pokroić.

3 z 10
Posiekaną cebulę należy zarumienić na patelni na maśle, aż...
fot. Anna Daniluk

Zarumieniona cebula

Posiekaną cebulę należy zarumienić na patelni na maśle, aż nabierze złoto-brązowego koloru.

4 z 10
Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy...
fot. Anna Daniluk

Wymieszanie farszu

Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy połączyć z twarogiem i zarumienioną cebulą. Farsz należy doprawić solą i pieprzem.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu