14 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Upieczone jagodzianki warto polukrować. Utrzyj cukier puder...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Zdradzamy prosty przepis na najlepsze jagodzianki, które wprost rozpływają się w ustach

Jagodzianki. Krok 13

Upieczone jagodzianki warto polukrować. Utrzyj cukier puder z sokiem z cytryny. Musi być lśniący i nieco lejący. Możesz skorzystać z moich wskazówek: jak zrobic idealny lukier?

Zobacz również

Grzyby lecznicze i zioła na nowych studiach na UJ. Trwa rekrutacja, czeka 30 miejsc

Grzyby lecznicze i zioła na nowych studiach na UJ. Trwa rekrutacja, czeka 30 miejsc

Nowa Lewica z apelem o płatne praktyki i staże w gdyńskim samorządzie

Nowa Lewica z apelem o płatne praktyki i staże w gdyńskim samorządzie

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze