5 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Przepis pochodzi z książki „Menu kryzysowe” Pawła Płaczka...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Purple Book/Najka Photography

Tradycyjna wodzionka. Przepis na kryzysową zupę z czerstwym chlebem. Idealna na tani obiad

„Menu kryzysowe” Pawła Płaczka

Przepis pochodzi z książki „Menu kryzysowe” Pawła Płaczka wydanej przez wydawnictwo Purple Book.

Zobacz również

Poezja Juliana Tuwima w Stalowej Woli. Za nami X Krakowski Salon Poezji [ZDJĘCIA]

Poezja Juliana Tuwima w Stalowej Woli. Za nami X Krakowski Salon Poezji [ZDJĘCIA]

Drugi mecz Trefla Sopot także na plus

Drugi mecz Trefla Sopot także na plus

Polecamy

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!