5 z 9
Opcjonalnie do mizerii można dodawać posiekaną cebulę.
fot. Anna Daniluk

Mizeria z cebulą

Opcjonalnie do mizerii można dodawać posiekaną cebulę.

6 z 9
Klasyczna mizeria przygotowywana jest ze śmietaną. Aby...
fot. Anna Daniluk

Mizeria

Klasyczna mizeria przygotowywana jest ze śmietaną. Aby obniżyć kaloryczność surówki można używać jogurtu naturalnego.

7 z 9
Ogórki należy dokładnie wymieszać ze śmietaną lub jogurtem.
fot. Anna Daniluk

Mizeria

Ogórki należy dokładnie wymieszać ze śmietaną lub jogurtem.

8 z 9
Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką...
fot. Anna Daniluk

Mizeria ze śmietaną

Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką pietruszki, koperkiem albo suszonymi ziołami.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik