1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Tradycyjna mizeria podawana jest ze śmietaną i posiekanym...
fot. Anna Daniluk

Mizeria z koperkiem

Tradycyjna mizeria podawana jest ze śmietaną i posiekanym świeżym koperkiem. Kliknij obrazek, aby zobaczyć kroki przygotowania mizerii.

2 z 9
W sezonie na ogórki warto sięgać po warzywa gruntowe.
fot. Anna Daniluk

Ogórki gruntowe

W sezonie na ogórki warto sięgać po warzywa gruntowe.

3 z 9
Mizeria to całoroczna surówka z ogórków. Świetnie smakuje...
fot. Anna Daniluk

Ogórki na mizerię

Mizeria to całoroczna surówka z ogórków. Świetnie smakuje zrobiona z ogórków szklarniowych lub gruntowych.

4 z 9
Mizerię przyprawia się solą i świeżo zmielonym czarnym...
fot. Anna Daniluk

Mizeria

Mizerię przyprawia się solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA