7 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smaż żeberka bezpośrednio na rozgrzanym ruszcie lub na tacce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Są idealnie miękkie i soczyste. Poznaj prosty przepis na mięso z grilla

Żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Krok 6

Smaż żeberka bezpośrednio na rozgrzanym ruszcie lub na tacce do grillowania. Raz na jakiś czas przekręć je na drugą stronę i posmaruj pozostałą marynatą.

Zobacz również

Chciał kraść samochody spod lotniska w Krakowie i... zupełnie się pogubił

Chciał kraść samochody spod lotniska w Krakowie i... zupełnie się pogubił

Zamień pora na pomidora - czyli sąsiedzka wymiana roślin w Słupsku

Zamień pora na pomidora - czyli sąsiedzka wymiana roślin w Słupsku

Polecamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!