2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój żeberka na mniejsze porcje. Nie musisz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Są idealnie miękkie i soczyste. Poznaj prosty przepis na mięso z grilla

Żeberka z grilla w słodko-ostrej marynacie. Krok 1

Najpierw pokrój żeberka na mniejsze porcje. Nie musisz wycinać tłuszczu. Jeśli żeberka są chude, to pokrój je na porcje po dwie kostki.

Zobacz również

"Majowe Impresje Artystyczne" w Łańcucie

"Majowe Impresje Artystyczne" w Łańcucie

Piłkarskie Orły. Trzech zwycięzców w kwietniu z Lechii i Arki

Piłkarskie Orły. Trzech zwycięzców w kwietniu z Lechii i Arki

Polecamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad