5 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Krok 3
Przełóż jabłko i marchewkę do miski i skrop sokiem z cytryny. Wymieszaj.
6 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Krok 4
Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj. Dodaj do surówki.
7 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Krok 5
Dopraw surówkę solą, pieprzem i olejem lub oliwą z oliwek. Wymieszaj.
8 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. . Krok 6
Możesz także urozmaicić surówkę i dodać do niej odrobinę ziół prowansalskich.