1 z 10
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka
Pyszna i soczysta surówka z kapusty pekińskiej. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem
2 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Przygotowanie
Przygotowanie surówki z kapusty pekińskiej jest bardzo proste i szybkie. Wystarczy 15 minut! To doskonały dodatek do obiadu.
3 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Krok 1
Umyj i osusz kapustę pekińską. Posiekaj ją w małe paski i przełóż do miski.
4 z 10

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka. Krok 2
Marchewkę umyj i obierz. Zetrzyj ją na tarce na małych oczkach. Jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce, ale na większych oczkach.