4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia Balanzoni należy przygotować ciasto na pastę ze...
fot. Marcin Klaban.

Szpinakowe pierogi Balanzoni, czyli włoska uczta. Przepis na oryginalne pierożki z Bolonii zdradza Cristina Catese

Do zrobienia Balanzoni należy przygotować ciasto na pastę ze szpinakiem oraz farsz z ricotty, mortadeli, parmezanu, liści szpinaku, bułki tartej i jajka. Całość doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Lepimy pierożki i gotujemy.

Zobacz również

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Juergen Klopp godnie pożegnany w Liverpoolu. Niemiec oczarował Anfield Road

Juergen Klopp godnie pożegnany w Liverpoolu. Niemiec oczarował Anfield Road

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Wojna o ceny kebabów. Kraj walczy o obniżki

Wojna o ceny kebabów. Kraj walczy o obniżki

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze