4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry...
fot. Katarzyna Puczyńska

Smakowita sałatka z rzodkiewki i jajka. Lekka, zdrowa i szybka do zrobienia. Wyborny przepis na śniadanie lub przystawkę

Sałatka z rzodkiewki i jajek. Krok 3

Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry smak. W tym celu najpierw go umyj, odetnij końce i zdejmij pierwsze, grube warstwy. Następnie posiekaj go na plastry, przełóż do garnka i zalej wrzącą wodą. Po 5 minutach odcedź i dodaj do sałatki.

Zobacz również

Dzień Baniek Mydlanych ze Smokiem Edziem i Dzień Kolorów Bełchatów 2024, ZDJĘCIA

Dzień Baniek Mydlanych ze Smokiem Edziem i Dzień Kolorów Bełchatów 2024, ZDJĘCIA

SBB z Józefem Skrzekiem na czele zagra koncert plenerowy w Radomiu

SBB z Józefem Skrzekiem na czele zagra koncert plenerowy w Radomiu

Polecamy

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw