5 z 13
Przełóż ciasto na stolnicę i wyrabiaj jeszcze kilka minut....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ślimaczki pizzowe. Krok 3

Przełóż ciasto na stolnicę i wyrabiaj jeszcze kilka minut. Rozwałkuj ciasto na kształt prostokąta.

6 z 13
Posmaruj ciasto ketchupem lub pomidorowym sosem i posyp...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ślimaczki pizzowe. Krok 4

Posmaruj ciasto ketchupem lub pomidorowym sosem i posyp bazylią.

7 z 13
Ułóż na cieście plastry salami i sera. Zwiń w ciasną roladę.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ślimaczki pizzowe. Krok 5

Ułóż na cieście plastry salami i sera. Zwiń w ciasną roladę.

8 z 13
Pokrój ciasto na ok. 1,5 cm kawałki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ślimaczki pizzowe. Krok 6

Pokrój ciasto na ok. 1,5 cm kawałki.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie